SPECIJALNA
PONUDA

Sita sa metalnim ramom raznih veličina i gustine svile za 15.00 E.

Pogledaj više

POSEBNA
PREPORUKA

Proizvodi koji nas kvalitetom i cenom izdvajaju od konkurencije.

Pogledaj više

RAZNI
EFEKTI

Sito štampa na tekstilu pruža neprevaziđen spektar efekata.

Pogledaj više
 

KAKO DO KVALITETNOG PROIZVODA
PO PRIHVATLJIVOJ CENI?

Jednostavno. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo.
Nepestano postavljanje gore navedenog pitanja nas je teralo da godinama eksperimentišemo sa bojama i materijalima koji su nam bili dostupni bilo na našem ili inostranom tržištu. Sigurni smo da mnogi shvataju koliko je to skup i mukotrpan proces. Ali da ne ulazimo u to koliko puta ni jedan od kriteriuma nije bio zadovoljen, dovoljno je reći da je najčešće izostajao bar jedan (kvalitet štampe je loš ili je otisak preskup). U svojstvu prodavca boja, materijala i opreme za sito štampu na tekstilu istupili smo tek kada smo se potpuno uverili da naš izbor, kako kvalitetom tako i cenom, u potpunosti zadovoljava potrebe tržišta.

 

UKRATKO O NAMA

SPRINTactive d.o.o. je osnovan 1997. godine i sve verme se veoma uspešno bavi kreiranjem i proizvodnjom dečije i tinejdžerske garderobe.
U svom proizvodnom pogonu između ostalog posedujemo i vlastitu sito štampu koja nam je svojim širokim spektrom omogućavala da neprestano budemo inovativni, a samim tim i znatno zastupljeni na tržištu. Tokom svih ovih godina smo se upoznali sa raznim problemima koji se pojavljuju i u težnji da ih prebrodimo došli smo do niza rešenja i kvalitetnih materijala koji obezbeđuju kvalitetnu sito štampu na tekstilu.
Sada smo spreni da sve to podelimo sa Vama.

Viber kontakti: +381 63 271 916 , +381 63 372 109