SPECIJALNA
PONUDA

Sita sa metalnim ramom raznih veličina i gustine svile za 15.00 E.

Pogledaj više

POSEBNA
PREPORUKA

Proizvodi koji nas kvalitetom i cenom izdvajaju od konkurencije.

Pogledaj više

RAZNI
EFEKTI

Sito štampa na tekstilu pruža neprevaziđen spektar efekata.

Pogledaj više
 

MATERIJALI

Sito štampa na tekstilu može se raditi na dva osnovna načina: direktnom štampom i transfer štampom pomoću transfer papira.
Prednost transfer štampe, odnosno štampe preslikača, je u tome što se na transfer papir može štampati više aplikacija u jednom otisku koje se naknadno isecaju i prenose na tkaninu te se u zavisnosti od njihove veličine, a naročito kod manjih aplikacija, znatno može smanjiti cena finalnog proizvoda. Veliku primenu imaju kod proizvođača tekstilne galanterije koji koriste usluge štampe jer se lakše transportuju, zahtevaju značajno manji skladišteni prostor i umanjuju rizik nagomilavanja robe.
U ponudi imamo mat papir koji posle transfera na tekstil ne menja osnovne karakteristike boje i slilikonizirani papir koji nakon transfera boji daje visoki silikonizirani sjaj
Upotrebom transfer lepka u prahu i njegovim nanošenjem na poslednji sloj boje pre termo obrade dobija se kvalitetan preslikač čija postojanost gotovo da neće zaostajati za direknom štampom.
Loš izbor lepljive trake za oblepljivanje delova sita koji nisu pokriveni emulzijom pravi značajne probleme u radu svakom grafičaru.
"Tesa" traka se ne odlepljuje pri radu i ne ostavlja lepljive tragove na svili pri njenom uklanjanju.

 

TON KARTA I CENOVNIK

Šif. Boja Naziv J.M. Pak. Cena Pak. Cena kg.
MATERIJALI ZA PRESLIKAČE
52.   Silikonizirani papir kom B1 0.35 €
53.   Mat papir kom B1 0.35 €
54.   Transfer lepak kg 20 17.00 € 17.60 €
PRATEĆI MATERIJALI
60.   Samolepiva traka kom 1 1.11 €

Viber kontakti: +381 63 271 916 , +381 63 372 109